Book bord

Halvandets aktiviteter – Åben for booking


Skal du holde Firmafest, Polterabend, Teambuilding, Aktivitetsdag eller andet?

Da er du måske interesseret i: KajakpoloHuman Football, Strømfodbold, Rodeotyr, Flyboard og/eller Gladiatorkamp plus alle de eksisterende faciliteter – såsom Bordtennis, Basket, Billard, Pétanque, Beach volley og Bordfodbold!

Byens største og dejligste oase byder velkommen til et kreativt ”action” spækket aktivitetscenter på vand og land, der endnu engang manifestere Halvandet, som den ultimative destination, når det gælder en sjov dag blandt venner, polterabend, teambuilding eller den rette firma skovtur.

Aktivitetscenteret byder på byens bedste uhøjtidlige ramme for afholdelse af den helt rigtige polterabend, kick-off arrangementer og aktivitetsprægede firma-arrangementer! Sammen med vores eksisterende strandklub, bar, restaurant & marina vil det skabe en helhed, der ikke ses magen andensteds.

Professionelle udfordringer, adrenalin rus, udstyr, kompetente instruktører – alt sammen integreret i Halvandets velkendte koncept med 6.000 kvm strandklub, bar, restaurant og marina.

Og i har selvfølgelig mulighed for at booke omklædnings og bade faciliteter, hvis i skal videre til fest eller har booket den store fest pakke hos os på Halvandet.

OG HUSK DU SKAL BOOKE 24 TIMER FØR DIT EVENT – ellers kan vi desværre ikke planlægge og tage imod dig.

Skulle i være blevet sultne kan vi anbefale vores restaurant, som serverer en af byens bedste burgere – eller også mange lækre sommer retter hvis i er lidt mere til gastronomi. Bestiller i Burger and Beer til alle mand sammen med jeres bordbestilling i restauranten kan vi tilbyde dette til kr. 195,-.

Kunne i tænke jer at kombinere vores aktiviteter med nogle af vore gode naboers tilbud – Rib Sejlads eller Bungy Jump – så er Halvandet fortsat den perfekte base.

Husk – Halvandet er en privat forretning uden nogen offentlige tilskud og stiller mange faciliteter til rådighed uden at dette koster penge for dig som gæst. Vores eneste indtægtskilde er salg af mad og drikke og vi kan derfor ikke tillade folk selv at medbringe drikkevarer på vores område – ej heller selvom disse drikkevarer ligger i rygsække, kasser, poser….. Så hjælp os med at få råd til at udvikle Halvandet og køb mad og drikke hos os.

 

Andre aktiviteter


 

Beach Volley

Basket

Billard

Bordfodbold

Bordtennis

Pétanque