Book bord

Halvandets aktiviteter – Åben for booking


Skal du holde Polterabend, Teambuilding, Aktivitetsdag eller andet?

Da er du måske interesseret i: KajakpoloHuman Football, Strømfodbold, Rodeotyr, Flyboard og/eller Gladiatorkamp plus alle de eksisterende faciliteter – såsom Bordtennis, Basket, Billard, Pétanque, Beach volley og Bordfodbold!

Byens største og dejligste oase byder velkommen til et kreativt ”action” spækket aktivitetscenter på vand og land, der endnu engang manifestere Halvandet, som den ultimative destination, når det gælder en sjov dag blandt venner, polterabend, teambuilding eller den rette firma skovtur.

Aktivitetscenteret byder på byens bedste uhøjtidlige ramme for afholdelse af den helt rigtige polterabend, kick-off arrangementer og aktivitetsprægede firma-arrangementer! Sammen med vores eksisterende strandklub, bar, restaurant & marina vil det skabe en helhed, der ikke ses magen andensteds.

Professionelle udfordringer, udstyr, kompetente instruktører, omklædnings & badefaciliteter – altsammen integreret i Halvandets velkendte koncept med 6.000 kvm strandklub, bar, restaurant og marina.

Og i har selvfølgelig mulighed for at booke omklædnings og bade faciliteter, hvis i skal videre til fest eller har booket den store fest pakke hos os på Halvandet.

Aktiviteter i vores Aktivitetscenter


 

Andre aktiviteter


 

Beach Volley

Basket

Billard

Bordfodbold

Bordtennis

Pétanque