Book bord

Halvandets aktiviteter – Åben for booking


Skal du holde Firmafest, Polterabend, Teambuilding, Aktivitetsdag eller andet?

Da er du måske interesseret i: KajakpoloHuman Football, Strømfodbold, Rodeotyr, Flyboard, Beach volley, Bungy Jump og/eller Gladiatorkamp plus de aktiviteter man ikke kan booke men bare prøve hvis de står oppe såsom Stangtennis, Bordtennis og Bordfodbold!

Byens største og dejligste oase byder velkommen til et kreativt ”action” spækket aktivitetscenter på vand og land, der endnu engang manifestere Halvandet, som den ultimative destination, når det gælder en sjov dag blandt venner, polterabend, teambuilding eller den rette firma skovtur.

Aktivitetscenteret byder på byens bedste uhøjtidlige ramme for afholdelse af den helt rigtige polterabend, kick-off arrangement og aktivitetsprægede firma-arrangementer! Sammen med vores eksisterende strandklub, bar, restaurant & marina vil det skabe en helhed, der ikke ses magen andensteds.

Professionelle udfordringer, adrenalin rus, udstyr, kompetente instruktører – alt sammen integreret i Halvandets velkendte koncept med 7.500 kvm strandklub, bar, restaurant, event haller. sauna og marina.

Og i har mulighed for at booke omklædnings og bade faciliteter, hvis i skal videre til fest eller har booket den store polterabend fest pakke hos os på Halvandet. Omklædningsrummene er ikke af nyeste dato men giver mulighed for an hurtig skyller.

OG HUSK DU SKAL BOOKE 24 TIMER FØR DIT EVENT – ellers kan vi desværre ikke planlægge og tage imod dig.

Skulle i være blevet sultne kan vi anbefale vores restaurant, som serverer en af byens bedste burgere – eller også mange lækre sommer retter hvis i er lidt mere til gastronomi. Bestiller i Burger and Beer til alle mand sammen med jeres bordbestilling i restauranten kan vi tilbyde dette til kr. 195,- (skriv det i notefeltet ved bordbestillingen)

Kunne i tænke jer at kombinere vores aktiviteter med nogle af vore gode naboers tilbud – Copenhot eller Bungy Jump – så er Halvandet fortsat den perfekte base.

Husk – Halvandet er en privat forretning uden nogen offentlige tilskud og stiller mange faciliteter til rådighed uden at dette koster penge for dig som gæst. Vores eneste indtægtskilde er salg af mad og drikke og vi kan derfor ikke tillade folk selv at medbringe drikkevarer på vores område – ej heller selvom disse drikkevarer ligger i rygsække, kasser, poser….. Så hjælp os med at få råd til at udvikle Halvandet og køb mad og drikke hos os.

 

Andre aktiviteter – skriv til os for bookning af dette!


 

Beach Volley

Basket

Billard

Bordfodbold

Bordtennis

Pétanque