Halvandets aktiviteter


Ryst kollegaerne godt sammen, i en god omgang teambuilding med udfordringer for enhver. Kombiner med frokost, middag og fest – vores unikke oase skaber mulighed for mange kombinationer. Start evt. jeres dag på vandet og kom sejlende hertil i samlet flok.

Skal du holde Firmafest, Teambuilding eller Aktivitetsdag!

Byens største og dejligste oase byder velkommen til et kreativt ”action” spækket aktivitetscenter på vand og land, der endnu engang manifestere Halvandet, som den ultimative destination, når det gælder en sjov dag med med kollegaer.

Aktivitetscenteret byder på byens bedste uhøjtidelige ramme for afholdelse af den helt rigtige, kick-off arrangement og aktivitetsprægede firma-arrangementer, teambuilding! Sammen med vores eksisterende strandklub, bar & marina vil det skabe en helhed, der ikke ses magen andet steds.

Professionelle udfordringer, adrenalin rus, udstyr, kompetente instruktører – alt sammen integreret i Halvandets velkendte koncept med 6.000 kvm strandklub, bar, event haller og marina.

Kunne i tænke jer at kombinere vores aktiviteter med Bungy Jump – så er Halvandet fortsat den perfekte base for jeres næste event.

Alle deltagere i aktiviteterne udfører dette på eget ansvar og Halvandet kan ikke holdes ansvarlig for skader på personer eller materiel.