Book bord

Byens bedste polterabend


VI GIR JER DE FLESTE MULIGHEDER FOR DEN BEDSTE POLTERABEND

Når det kommer til polterabend i København, kommer du ikke uden om Halvandet og havnefrontens dejligste oase på Refshaleøen – vi er i sommerhalvåret det bedste sted for polterabender – hvor du får det hele på et samlet sted ; sjove aktiviteter, DJ, stemningen fra syden, fest, bar, kølige drinks, god sommermad, mennesker og ren kærlighed – hele dagen og aften igennem!

Hvor vidt I kun planlægger et par timer hos os – eller vælger at bruge det meste af dagen, så er i sikret den bedste polterabend der duer – og vi kan med lethed kombineres med de mange andre polterabend aktiviteter der findes i området – blandt andet Bungy Jump og Sauna/Vildmarkskar! 

Kombinere polterabend aktiviteter med frokost eller aftensmad – eller en fed plads på pyramiden med sol og kølige drinks! F. eks. kan vi tilbyde en 4 timers Polterabend pakke i tidsrummet 11-17 med frit valg af 2 af vores aktiviteter, 1 Corona, Burger and Beer til kr. 550,- per mand ved minimum 10 personer. For bestilling af dette booker I jeres to aktiviteter og en tid i vores restaurant med teksten “Polterabend Pakke” i kommentarfeltet. I betaler det resterende beløb når I ankommer.

Københavns ultimative polterabend destination!

English

At Halvandet you can have an amazing Bachelor Party with fun, games, music, beers, action and nice food. Please send us an email at mail@halvandet.dk with your request – or if you are up for it just book the timeslots for adventure.