Book bord

Byens bedste polterabend


VI GIR JER DE FLESTE MULIGHEDER FOR DEN BEDSTE POLTERABEND

Når det kommer til polterabend i København, kommer du ikke uden om Halvandet og havnefrontens dejligste oase på Refshaleøen – vi er i sommerhalvåret det bedste sted for polterabender – hvor du får det hele på et samlet sted ; sjove aktiviteter, DJ, stemningen fra syden, fest, bar, kølige drinks, god sommermad, mennesker og ren kærlighed – hele dagen og aften igennem!

Vore aktivitetscenter byder på følgende polterabend aktiviteter ; Kajakpolo, Human Football, Strømfordbold, Flyboard, Rodeotyr, Waterblob og Gladiatorkamp! Derudover har vi beach volley, strandfodbold, bordfodbold og petanque!

Hvor vidt I kun planlægger et par timer hos os – eller vælger at bruge det meste af dagen, så er du sikret den bedste polterabend der duer – og vi kan med lethed kombineres med de mange andre polterabend aktiviteter der findes i området! Og JA vi har badefaciliteterne der kan bookes til at gøre alle frisk påklædt.

Kombinere polterabend aktiviteter med frokost eller aftensmad – eller en fed plads på pyramiden med sol og kølige drinks!

Københavns ultimative polterabend destination!