Book bord

Offentlig transport


Buslinie 40 har endestation 1500 meter fra Halvandet og så er det bare en rask gåtur før man har fødderne solidt placeret i sandet! Linie 40 kører i timedrift og man har forbindelse/skift til Metroen på Christianhavns Torv og til S-togsnettet og regionaltogene på henholdsvis Hovedbanegården og Vesterport Station!

Mere info om præcise afgangs- og ankomsttider:

Havnebussen


De Gule Havnebusser 991/992 har endelig fået et fast stop i ruteplan på Refshaleøen! Afgang fra bl.a. Teglholmen, Det Kongelige Bibliotek, Nyhavn & Nordre Toldbod – hele 2 gange i timen!

Egen båd


Halvandet har sin helt egen lille marina, hvor du som bådejer kan lægge til og nyde livet på Halvandet. Der er plads til en snes både i alle størrelser og udformninger! I højsæsonen bliver der hurtigt fyldt, så det anbefales at komme i god tid!

Taxa


De fleste taxachauffører ved hvor Halvandet ligger … hvis du skulle være så uheldig at støde på en der ikke lige har været forbi Halvandet – er her instruktion:

Adresse: Halvandet, Refshalevej 325, København K

1. Ud til Christmas Møllers Plads
2. Videre ud af Vermlandsgade
3. Til venstre op af Kløvermarksvej
4. Fortsæt videre ud af Forlandet
5. Fortsæt videre ud af Refshalevej
6. Til højre ved busholdepladsen
7. Forbi Lynetten Sejlklub og videre rundt om den store dock
8. Ved Lynettens Rensningsanlæg til venstre!

Bil


10 min fra Kongens Nytorv

Hvis man er i bil – skal man følge samme vej som når man skal til Operaen i bil (dvs. følg skiltene mod Operaen). Disse tager dig ud af Kløvermarksvej (Langs Kløvermarken) og Forlandet! I stedet for at dreje af mod Operaen ved Vandflyver hangaren fortsætter du lige ud mod Refshaleøen – til højre ved busholdepladsen – forbi Lynetten Havn og forsæt hele vejen rundt om den gamle B&W dok til du kommer til Lynettens rensningsanlæg – her drejer du til venstre og forsætter ned til Halvandet

Cykel


20 min fra Rådshuspladsen

Hvis du er på cykel kan du tage smutvejen over Holmen til Refshaleøen – alternativt ned forbi Christiania og til højre ad Refshalevej – når du kommer ud hvor brostenene holder op – tager du til højre ad den snoede vej – til venstre ved vandflyverhangaren – og fortsætter ud mod Refshaleøen! Her skal du hele vejen uden om den gamle B&W dok og ned til Lynettens Rensningsanlæg – hvor du drejer til venstre – og så lander du på Halvandet