Strandbaren


Strandbaren byder på dejlige kolde velskænkede fadøl af forskellige mærker, en række udenlandske flaskeøl, den bedste kaffe fra Stellini i forskellige former, sprudlende kølige drinks, cocktails, cider, sodavand samt et godt udvalg af vin, cava og champagne … kort sagt alt hvad hjertet begærer til en god dag i solen! På travle dage i højsæsonen vil der være flere barer åbent – disse dog med begrænset udvalg.

Tjek altid Facebook/halvandet hvor vi poster vores åbningstider og øvrige arrangementer.

Strandbarens drikkekort

 

SMILEY


Her finder du vores SMILEYs http://www.findsmiley.dk/644522

Restauranten & Terrassen


Restauranten på Halvandet er forbeholdt selskaber på min 20 gæster. På udvalgte dage vil der være mulighed for walk in af mindre selskaber – Følg vores åbningstider på Facebook/halvandet. For bookning af selskaber på 20+, skriv til os på

Som spisende gæst kan du booke dit selskab, enten i Restauranten eller på Terrassen. Når du booker i Restauranten er du sikret plads under halvtag og når du booker på Terrassen er du sikret plads under åben himmel. 

Halvandets menu er holdt en nordisk linje i vores brug af råvarer og disse serveres lækkert anrettet. Menuen indeholder typisk spændende retter med fisk, skaldyr, kylling, okse serveret med meget spændende tilbehør.

Da vi altid kører med friske råvarer og kun meget lidt frost varer kan det ske at vi løber tør for enkelte retter. Vi håber at i ligesom os sætter pris på friske råvarer. Dette kombineret med at vi oplever meget store forskelle i antallet af gæster kan det desværre ske at den ret du havde håbet på at få serveret kan være udsolgt.

Det er også helt almindeligt at vi enkelte dage tager menukortet helt væk og lader vores kokke inspirere af de lækre råvarer vores leverandører kan tilbyde og laver noget helt andet. Dette kan ske på dage med super dejligt vejr eller når vi lige føler for det – så vær forberedt på at vi er fuld af overraskelser. Når du booker bord og har et helt specielt ønske er det derfor vigtigt at angive dette i notefeltet på bestillingen.

Restaurant Hal(V) drikkekort 

Restaurant Hal(V) menukort

Sharefood


Ved mindre selskaber (min 20 kuverter) kan vi anbefale vores Share food koncept anrettet som bord buffet. Serveringen starter med lidt lækre Tapas retter på de første fade, efterfulgt af fade med f. eks. skalstegt tun, hjemmerøget laks og derefter f.eks. langtidsbraiseret kalvecuvette, marineret kylling, pivlækre BBQ ben. Hertil serveres passende tilbehør. Og til dessert en eller 2 små anretninger.

Prisen starter ved kr. 275,- per person og med dessert 325,-

Medbragt mad og drikke


Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på Halvandets område!