Strandbaren


Strandbaren byder på dejlige Sommer cocktails der alle laves fra bunden – og her kan du opleve en Pina Colada, Aperol Spritz og Mojito som de er tiltænkt at smage. Ligeledes tilbydes kolde velskænkede fadøl af forskellige mærker, en række udenlandske flaskeøl, den bedste kaffe fra Stellini i forskellige former, sprudlende kølige drinks, cider, sodavand samt et udvalg af god vin, cava og champagne … kort sagt alt hvad hjertet begærer til en god dag i solen! På travle dage i højsæsonen vil der være flere barer åbent – disse dog med begrænset udvalg.

Tjek altid Facebook/halvandet hvor vi poster vores åbningstider der er begrænset til kun at foregå når der er events og øvrige arrangementer.

Medbragt mad og drikke


Det er naturligvis ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på Halvandets område! 

Restauranten & Terrassen


Restauranten på Halvandet er forbeholdt selskaber på min 25 gæster. Her har vi lokaler der passer til jeres fest om i 25, 75 eller 750 – alle lokaler har den skønneste udsigt indover København Havn

Selskabsmenu


Vores selskabsmenuer er kun lavet til inspiration og vi kan selvfølgelig også tilbyde lige det i kunne ønsker jer. Vær obs på at priserne i Selskabskortet er med udgangspunkt i 40 kuverter. Ved mindre selskaber kommer der et tillæg.

Menu 2023