Book bord

Mad & drikke

Strandbaren


Strandbaren byder på dejlige kolde velskænkede fadøl af forskellige mærker, en række udenlandske flaskeøl, den bedste kaffe fra Stellini i forskellige former, sprudlende kølige drinks, cocktails, cider, sodavand samt et godt udvalg af vin, cava og champagne … kort sagt alt hvad hjertet begærer til en god dag i solen! På travle dage i højsæsonen vil der være flere barer åbent – disse dog med begrænset udvalg!

Er du til et hurtigt måltid i solen kan vores køkken-team også friste med Strandbars menukort med saftige Burgere, sprøde Fish n Chips, knasende friske Sandwich eller sunde Salater – alle serveret så det er til at spise uden kniv og gaffel ved et bord.

Køkkenet tilbyder


Som noget nyt kan du spise i vores restaurant HAL(V) der har betjening ved bordene både ude og inde – samt et bredere udvalg. I restauranten er der holdt en nordisk linje i vores brug af råvarer og disse serveres efter vores Sharefood koncept. Du kan hver aften få spændende retter med fisk, skaldyr, kylling, okse serveret med meget spændende tilbehør efter dit eget frie valg.

HalV Menu 2017

Sharefood


Ved mindre selskaber (min 10 kuverter) kan vi anbefale vores Share food koncept anrettet som buffet eller på bordet. Dette koncept indeholder skindstegt tun, langtidsbraiseret oksecuvette, marineret kylling og pivlækre BBQ ben. Hertil serveres 6-8 forskellige tilbehør. Og til dessert en lækker chokolade kage med creme og bær plus en surprise dessert.

Medbragt mad og drikke


Da vi er et privat område, som stiller en del ting til rådighed for vores gæster – og dette jo selvfølgelig skal finansieres er det ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på Halvandets område!