Hvad kræver aktiviteterne af påklædning?

Til de landbaserede (human football, rodeotyren & sumo brydning) anbefaler vi et par gode gummisko samt let og all-round sportsligt outfit, der kan “tåle” aktivitet!

Til de vandbaserede (kajakpolo) kan badebukser, badedragt eller andet der kan tåle vand anbefales!

Er der mulighed for bad og omklædning?

Vi har desværre ikke decideret bade faciliteter, men du er velkommen til at hoppe i havnen og blive kølet af – og klæde om på vores toiletter ved det store strandtelt. 

Stiller i våddragter til rådighed?

Til aktiviteterne på vand stiller vi selvfølgelig nogle våddragter til rådighed. I de varme sommermåneder er det dog ikke nødvendigt, men de hænger klar til de mere kuld-skær. Der er et begrænset antal og størrelser – så hvis i er 12-14 mand kan vi ikke garantere våddragter til alle.

Hvad hvis det regner?

Alle aktiviteter afvikles udendørs, da de kræver det – og i sjældne tilfælde af ekstreme skybrud, orkaner og andet uventet fra herrens side, vil aktiviteten blive sat på pause indtil det er muligt at fortsætte.

Må man gerne have sine egne drikkevarer med?

NEJ – det er en gylden regel – at man ikke må medbringe hverken mad eller drikke på Halvandet. Strandbaren har alt hvad hjertet begærer til ganen – og køkkenet har bixet en fremragende sommer menu klar med mange lækre ting.

Kan man deltage i aktiviteterne, hvis man er gravid?

Da alle aktiviteter er fysisk krævende anbefaler vi selvfølgelig ikke gravide at deltage, men der er rig mulighed for at følge med fra sidelinien og få sig et godt grin.

Er aktiviteterne egnet for børn?

Minimumsalder på alle vores aktiviteter er 16 år, så de er IKKE egnet til børn.

Er der forberedelsestid inden aktiviteterne?

Man skal være klar minimum 20 min før første aktivitet starter, da det kræver lidt forberedelse at komme igang (omklædning, m.m.)

Kan man booke minigolf & Malibu beach volley?

NEJ – vi har ikke længere minigolf på Halvandet og Malibu beach volley stilles op når der er plads og tider fri.