Fester & Konferencer

Fester & Konferencer


 

Halvandet huser omkring 150 arrangementer om året for firmaer, organisationer, private og eventbureauer. Produktpræsentationer, pressemøder, kick-off arrangementer, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, sommerfester, temafester, modeshows, konferencer, afterpartys, julefrokoster, awardshows og meget meget mere.

Find inspirerende billeder fra tidligere arrangementer her.

Find plantegninger over området her.

Lige nu har vi fokus på at tilbyde super spændende rammer til forårets konfirmationsfester. Hos os kan der afvikles konfirmationer, hvor alle kan have en sjov og fornøjelig dag.

Vi har nu samlet alle informationer omkring dette under vores separate afdeling kaldet Kabelhallerne som er betegnelsen for de 2 haller og 2 Industritelte vi råder over med en samet kapacitet på over 2500 mennesker under tag.

Gå til kabelhallerne.dk og se vores samlede tilbud til dit næste professionelle arrangement.

Tilbud for selskaber over 50 personer


Gå ind på Kabelhallerne.dk og se vores forskellige muligheder for fester og events eller send en mail () med kort beskrivelse af formerne for det ønskede arrangement; dato, tidsrum, lokalitet, antal, mad, fri bar, underholdning m.m. – og vi vil returnere med et konkret tilbud hurtigst muligt!      

 

English information


Please contact us at +45 70 27 02 96 or and we will get back to you soon. 

 

 

Bryllup


Dette er en speciel dag. På Halvandet specialisere vi os i at give jer en uforglemmelig oplevelse fra start til slut således I kan nyde denne dag uden stress og bekymringer. Vi samarbejder med de bedste kokke, og vores rå lokaler er perfekte til at kreere lige netop de omgivelser og den udsmykning som I ønsker.

Konference


Halvandet er alt andet end konventionelt. Hos os er der rig mulighed for at være kreativ og tænke ud af boksen, vi skræddersyer gerne et arrangement til jer der gør dagen og oplevelsen unik. Vi er leveringsdygtige i totalkoncepter og vi bistår gerne med et kreativt input, problemløsning og masser af erfaring.

Fødselsdag


En fødselsdagsfest skal være sjov for dig såvel for dine gæster. På Halvandet kan du sammensætte den perfekte dag, om det er den traditionelle model med middagsmenu og fødselsdagskage eller den med aktiviteter, bade i havnen og street food.

Møde faciliteter


Hvem siger at dit næste møde-arrangement, skal foregår på et kedeligt gråt hotel, hvor deltagerne allerede er trætte inden frokost. Prøv noget nyt og tag dem med ud det fri – så jeres dag, program og agenda, kan blive inspirerende, effektiv og I kan få noget fra hånden. Et godt møde-arrangement handler jo virkelig om at folk trives i omgivelserne og de byder ind med noget! Det kan vi på Halvandet!

Konfirmation


Konfirmationen er en ganske særlig begivenhed – og vi kan hjælpe med at sikre de helt rigtige rammer i forsommeren til en konfirmation med et tvist. Vores 4 forskellige lokaler med plads fra 25 til 400 er alle placeret så de giver unikke muligheder, og danner de ideelle rammer til afholdelse af den perfekte konfirmation, hvor traditionerne bliver holdt ved lige – men hvor der er plads til at alle hygger sig og kan få en knaldgod dag med middag, taler, underholdning og alt det der hører til.

Aktivitetsdag


Riv en dag ud af kalenderen – og giv dine medarbejdere, kollegaer, venner eller sågar familien – en dag de sent vil glemme! En aktivitetsdag på Halvandet med masser af sjov og ballade, skal sørge for en fornøjelig dag med kampgejst og konkurrence. En kreativ ”action” dag på vand og land, der endnu engang manifestere Halvandet som den ultimative destination, når det gælder en sjov dag blandt venner, teambuilding eller den rette firma “skovtur”.

Modeshow


Copenhagen Fashion Week

RENT-A-WALK
Rent-A-Walk går i alt sin enkelhed ud på at vi har etableret catwalk-setup med podie, bagtæppe, lyd, lys og alle de faciliteter, der skal til for at få et show på benene. Det eneste I skal er – at lade kreativiteten spire – og få showet til at blive helt jeres eget!

Firmafest


Sommer og Halvandet er synonymer for hinanden. Du finder ikke en mere oplagt location til din sommerfest end Halvandet. Om i er 15 eller 800, så sætter vi en dyd i at afvikle jeres sommerfest således at i får en fantastisk aften og kan nyde den smukke udsigt over København.

Kombiner med aktiviteter om eftermiddagen og du får skabt den helt rigtige afslappede stemning inden middagen går i gang. Se mere på Kabelhallernes hjemmeside.