vi bringer syden til københavn

Vi lægger hjerte og sjæl i alt fra den pompøse gallafest over koncerten og konferencen til den intime sommerfest – og kan byde op til 2.160 gæster velkommen indendørs i vores rå, charmerende industrihaller, eller op til 5.000 gæster udendørs i forbindelse med de store hvide telte, strandbaren Halvandet samt solsofaer og strandstole, på vores 6.000 kvm område ved kajkanten i København.

Gå ind på Kabelhallerne.dk og se vores forskellige muligheder for fester og events eller send en mail (mail@halvandet.dk) med kort beskrivelse af formerne for det ønskede arrangement; dato, tidsrum, lokalitet, antal, mad, fri bar, underholdning m.m. – og vi vil returnere med et konkret tilbud hurtigst muligt!

kontakt os

Kontakt os på tlf.  +45 70 27 02 96 eller send os en mail på mail@halvandet.dk 

Du er velkommen til at kigge forbi – nyd udsigten og oplev selv den helt specielle stemning og atmosfære, der omgiver Kabelhallerne ved indsejlingen til Københavns Havn.

JOB PÅ HALVANDET
I 2023

Group 412

Halvandet er altid på udkig efter kvalificeret personale indenfor bartendere, køkkenpersonale, tjenere og afryddere. Vi har arrangementer hele året og har brug for hårdtarbejdende og selvstændigt personale – men i vores højsæson april til ultimo september er der ekstra run på, og derfor stort behov for personale af den rette støbning, der kan betjene vores gæster med et smil, hurtigt og effektivt – og kan sørge for at Halvandet er et fantastisk sted at besøge!

BO W PETERSEN

Adm. Direktør
bwp@halvandet.dk

LONNIE HJORT

HR & Eventkoordinator
lhj@halvandet.dk

OLE L PETERSEN

Arrangements- og Selskabschef
olp@halvandet.dk

JOB PÅ HALVANDET I 2024

Halvandet er altid på udkig efter kvalificeret personale indenfor bartendere, køkkenpersonale, tjenere og afryddere. Vi har arrangementer hele året og har brug for serviceminded og selvstændigt personale – i vores højsæson april til ultimo september er der ekstra run på, og derfor stort behov for personale af den rette støbning, der kan betjene vores gæster med et smil, hurtigt og effektivt – og kan sørge for at Halvandet er et fantastisk sted at besøge!

Arrangements- og Selskabschef

På Halvandet afvikler vi 80% af vores arrangementer i perioden fra 1. april til 1. oktober – Og vi har dejlig mange af dem og oplever at det gode arbejde der er gjort igennem årene, fører til flere og større selskaber hvert år. Derfor søger vi en Arrangements- og Selskabschef, der kan køre et makkerskab med Ole Petersen som er vores nuværende Arrangements- og Selskabschef. Nogle dage vil du afvikle events i samarbejde med Ole og andre dage kører I hver jeres event. Oles store erfaring med driften af alle typer selskaber her på Halvandet vil gøre at du altid har en kollega som der kan sparres med. Ole vil trinvis over 1-2 år overdrage dig rollen som hovedansvarlig for al selskabsdrift på Halvandet.

Du har allerede en del erfaring fra branchen med ansvar for afvikling af selskaber, du trives i det travle med en stor kontaktflade og kan se en fordel i et roligt vinterhalvår.

Teamspirit er kodeordet på Halvandet: Vi har et godt hold, godt humør og vil sætte en ære i at du lander godt i din rolle.

Overordnet indeholder din rolle:

Deltager på det ugentlige ledermøder – Vi har gennemgang af ugens arrangementer & opgavefordeling i hele sommersæsonen

Sikre det forberedende forløber planmæssigt – Du har erfaring med afvikling og ved hvad der skal være forberedt & klar når gæsterne ankommer.

Have overblik over & koordinering af afviklingen – Du står for briefing af personalet og koordinering af opgavefordeling

Være gæsternes kontaktperson under afvikling – Du tager imod gæsterne og er deres go to person under afviklingen.

Afvikle – Du tager selv del i afviklingen, koordinerer med køkkenet, er på forkant med programmet og giver gæsterne lige lidt mere end de forventer.

Udvikle – Du har fingeren på pulsen af vores gæster og ved hvad vi kan gøre for at udvikle forretningen til at gøre det endnu bedre.

 

Denne stilling er en fastansættelse, hvor sommeren er travl og vinteren giver god plads til at dyrke andre interesser. Vi kan tilbyde en attraktiv løn som kan sammensættes på en måde der passer bedst til din situation.

 

Er du nysgerrig på stillingen så skriv eller ring til Lonnie Hjort på lhj@halvandet.dk tlf. 5355 2538 eller Bo Petersen bwp@halvandet.dk tlf. 6114 1717.

KØKKEN

Har du lyst til at opleve et sjovt og anderledes køkken, har du tidligere køkken erfaring, går du med tanker om at blive kok eller kunne du godt bare tænke dig et sommerferiejob med gang i den, godt sammenhold, nye venskaber og anderledes oplevelser. Så er det dig vi står og mangler. Vi starter sommersæsonen på halvandet midt i april og giver den fuld gas frem til midten af oktober. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv på job@halvandet.dk

BAR

Til vores forskellige barer søger vi kompetent barpersonale, der har ordenssans, kan bevare det store overblik i stressede situationer, og som selvfølgelig mestrer alt fra en MoccaDitEllerDat, den lækre smoothie eller en avanceret Mojito – og som altid har et smil på læben og som vigtigst af alt kan sørge for vores gæster får alt hvad de vil have, nu og her!

 

Skriv på job@halvandet.dk

 

TJENERE

Vi har brug for dig med erfaring og dig der gerne vil lære det.  Du er glad, udadvendt og servicemindet. 

 

 

Skriv på job@halvandet.dk

AFRYDDER

Først og fremmest har du en fysik, der gør at vores 6.000 kvm. ingen hindring er – og så er du hurtig til at få vores område til at se toplækkert ud – og har sans for at komme ind over alt – og “cleanet” – og går selvfølgelig aldrig tomhændet retur.

Skriv på job@halvandet.dk

15 min fra Rådshuspladsen

Hvis du er på cykel kan du tage smutvejen over den nye Inderhavnsbro ved Nyhavn og ud på Holmen til Refshaleøen – alternativt ned forbi Christiania og til højre ad Refshalevej – når du kommer ud hvor brostenene holder op – tager du til højre ad den snoede vej – til venstre ved vandflyverhangaren – og fortsætter ud mod Refshaleøen! Ved bussens endestation drejer du til venstre og kører ned mellem de gamle B&W bygninger. Den sort/hvide Bungy Jump kran er et godt pejlemærke. Og kør ikke rundt om Lynetten som flere skilte beskriver – cykler og gående kan nemt spadsere/køre den korte vej da der er flere døre i hegnet ud til os. Du kan også bruge de skilte som viser vej til Teaterøen indtil du kommer til det sidste stykke hvor vejen deler sig – her holder du til venstre og kommer lige ned til os.

Se billeder

To dage er aldrig ens!!

Mangler du overnatningsmulighed og tænker ferie i København – så se her.

Group 412

Campaya har gjort sommerhusudlejningen lettere end nogensinde før. Søg på tværs af bureauer og private i mere end 100.000 sommerhuse og ferieboliger.

Besøg sommerhusportalen og se også deres guide for nævneværdige oplevelser i København, hvor vi er med! Se mere her.

 

Følg med i de seneste nyheder