Konference venues

Vi råder over flere spændende muligheder for afholdelse af både store og små konferencer – Kabelhallerne og Spolelageret har hver deres rå charme med opstillingsmuligheder, der kun begrænses af fantasien.

Afspil video om Koncert telt hos Halvandet

udenfor ved vandet - eller indenfor med udsigt over københavns havn?

Group 412

Strandbaren Halvandet – herunder loungeområdet i pyramiden, solsofaerne, strandstolene – samt Kabelhallerne og Spolelageret, der enkeltvis eller i kombination giver fantastiske muligheder for det helt unikke selskab, event eller konference. 

konference
seminar
Møde-faciliteter
udstilling
messer
shows
personaledag
Selskabsmenu - halvandet

SELSKABSMENU

Vores selskabsmenuer er kun lavet til inspiration, og vi kan selvfølgelig også tilbyde lige det i kunne ønske jer. Vær obs på, at priserne i Selskabskortet er med udgangspunkt i 40 kuverter. Ved mindre selskaber kommer der et tillæg.

KONFERENCELOKALE TIL MØDER, EVENTS OG FESTER CENTRALT I KØBENHAVN​

Group 412

Placeret centralt i Hovedstaden kan Halvandet danne rammer for jeres næste konference, fest eller event. Du finder Halvandet overfor Langelinie, placeret i et gammelt industriområde, der danner ramme for Københavns dejligste oase. Med sin centrale placering, er Halvandet en oplagt mulighed til jeres næste konference.

Afholdelse af både små og store konferencer

Group 412

Hos Halvandet kan vi rumme både små og store selskaber og konferencer. Så hvad end du leder efter faciliteter til, har vi en bred vifte af muligheder til jeres næste event. Udendørs har vi plads til op til 5.000 gæster, mens vi indenfor kan huse små 2.200 gæster. 

Vores konferencelokaler er udstyret med avanceret teknologi og udstyr til præsentationer og workhops, samt fleksible møbleringsmuligheder, så der både er mulighed for større præsentationer, samt arbejde i små og store grupper. Derudover kan vi selvfølgelig også sørge for forplejning, drikkevarer og snacks, hvis det er noget I ønsker.

Konference med Københavns bedste udsigt

Group 412

Placeringen vil uden tvivl ikke skuffe. Vores konferencelokaler og mødefaciliteter har Københavns bedste udsigt ud over Københavns havn. 

På Halvandets 6.000 m2, placeret i havnefronten, ligger de to store fabrikshaller også. Det er disse haller, Kabelhallerne og Spolelageret, der har lagt hus til utallige events, seminarer, udstillinger og meget mere. 

Det er også muligt at booke andre dele af Halvandet til jeres arrangement. Vores lokaler og områder tilbyder, i kombination eller enkeltvis, mulighed for spændende og unikke arrangementer. I kan eksempelvis også afholde firmafesten hos os.

Unikke faciliteter i København til din næste konference

Group 412

Halvandet byder på meget mere end bare firmaarrangement og konference i København. Vi byder også på en bred vifte af friluftsaktiviteter, som I kan kombinere med jeres event. Vælg blandt andet mellem beachvolley, strandfodbold, petanque, bordtennis, bueskydning med med, til jeres teambuilding, for en ekstra unik oplevelse hos Halvandet. 

På denne måde kan I starte i vores konferencelokaler med rå charme og slutte dagen af med aktiviteter og hygge i Strandbaren.

Halvandet er klar til jeres næste event

Group 412

Vi kan tilbyder meget mere end et konferencelokale i København. Vores oase er sted for events, koncerter, fester, udstillinger og hvad end hjertet kunne begære. 

Vores lokaler fungerer også som selskabslokaler til fester, som konfirmationer, fødselsdage, bryllupper og meget, meget mere. Vores personale er altid klar til at hjælpe jer med alt fra første kontakt, til planlægning og eksekvering af jeres event.

Book dit næste event hos Halvandet i København

Group 412

Hvis du ønsker at booke et event, eller bare høre mere, så kan vi kontaktes på telefon: +45 70 27 02 96, eller e-mail på: mail@halvandet.dk. Du er også altid velkommen til at kigge forbi og mærke den helt specielle stemning, atmosfære og nyde vidunderlige udsigt selv, inden du booker dit event.

Vær med

Group 412

Hvis du vil holde dig opdateret på events og have en finger på pulsen, så kan du følge med i, hvad vi går og laver, her hos Halvandet, på vores Instagram

Følg med i de seneste nyheder @halvandet

ENGLISH INFORMATION

Group 412

Følg med i de seneste nyheder