HAVNEFRONTES DEJLIGSTE OASE

Københavns dejligste oase – placeret råt i et gammelt industriområde overfor Langelinie, ved indsejlingen til Københavns Havn. Ved første besøg ville man aldrig tro man var i København, men tankerne ville øjeblikkeligt falde på de sydlige breddegrader.

Velkommen til
Halvandet!

Group 412

I de to store lyse 600 m2 store fabrikshaller er der året igennem et hav af utallige Events & Arrangementer for firmaer, private og organisationer, der gør brug af de spændende lokaler, når arrangementet har behov for en særlig lokation med sin helt egen charme samt en kapacitet på 1.740 stående alternativt 1.000 spisende gæster.

Velkommen til Halvandet!

Sol, sand, byens bedste udsigt, kolde drinks, cool musik, atmosfære m.m.

De 200 m kajstrækning lige ned til vandet og de 6.000 m2 friareal danner rammerne for et ganske unikt fristed, hvor tid og stemning er helt sin egen – og med en ganske særlig udsigt over Dronningens København. Velkommen til Halvandet – en ganske særlig Strandklub!

I denne oase kan gæsterne nyde livet samt det gode vejr på det hyggelige strandområde lige ned til vandet i forskellige miljøer, hvor der er plads til alle og noget for enhver smag.

Transportmuligheder

Alle veje fører til Halvandet – man skal bare lige vælge den rigtige rækkefølge. Transport mulighederne er mange og her finder du de letteste.

OFFENTLIG TRANSPORT

Tag buslinie 2A, der har endestation 1500 meter fra Halvandet, og tag derefter en 10 minutters gåtur til stranden. Buslinie 2A kører normalt hvert 10. minut i dagtimerne og 20. minut om natten. Du kan skifte til metroen på Christianhavns Torv og til S-tog og regionaltog på enten Hovedbanegården eller Vesterport Station.

Fra stoppestedet er der en ca. 10 minutters gåtur mod nord til B&W’s gamle bygninger. Fortsæt ca. 500 meter ned til hegnet, hvor der er en låge. Den sort/hvide Bungy Jump kran er et godt pejlemærke. Undgå at gå rundt om Lynetten, da cykler og gående let kan tage den korte vej gennem hegnet. Følg skiltene til Teaterøen, indtil du kommer til det sidste stykke, hvor du skal holde til venstre og du vil ankomme direkte til Halvandet.

Mere info om præcise afgangs- og ankomsttider: Trafikinfo

HAVNEBUSSEN

De gule havnebusser 991/992 stopper fast på Refshaleøen med afgange fra Teglholmen, Det Kongelige Bibliotek, Nyhavn og Nordre Toldbod. Afgangene er hver 40 minutter på hverdage fra cirka 7:00 til 20:00 og i weekender fra 10:00 til 20:00.

For at komme til Halvandet fra stoppestedet er der ca. 15 minutters gang. Gå til B&W’s gamle bygninger og drej venstre ved den sort/hvide Bungy Jump kran. Undgå at gå rundt om Lynetten, da cykler og gående let kan tage den korte vej gennem hegnet. Følg skiltene til Teaterøen, indtil du kommer til det sidste stykke, hvor du skal holde til venstre og du vil ankomme direkte til Halvandet. Se sejlplan her

Cykel

15 min fra Rådshuspladsen

Hvis du er på cykel kan du tage smutvejen over den nye Inderhavnsbro ved Nyhavn og ud på Holmen til Refshaleøen – alternativt ned forbi Christiania og til højre ad Refshalevej – når du kommer ud hvor brostenene holder op – tager du til højre ad den snoede vej – til venstre ved vandflyverhangaren – og fortsætter ud mod Refshaleøen! Ved bussens endestation drejer du til venstre og kører ned mellem de gamle B&W bygninger. Den sort/hvide Bungy Jump kran er et godt pejlemærke. Og kør ikke rundt om Lynetten som flere skilte beskriver – cykler og gående kan nemt spadsere/køre den korte vej da der er flere døre i hegnet ud til os. Du kan også bruge de skilte som viser vej til Teaterøen indtil du kommer til det sidste stykke hvor vejen deler sig – her holder du til venstre og kommer lige ned til os.

TAXA

Taxachauffører kender typisk Halvandets placering, men hvis du støder på en, der ikke gør, så følg disse instruktioner:

Adresse: Halvandet, Refshalevej 325, København K

1. Kør ud til Christmas Møllers Plads og fortsæt videre ad Vermlandsgade.
2. Drej til venstre op ad Kløvermarksvej og følg Forlandet ud til Refshalevej, som fører dig ud på selve Refshaleøen
3. Drej til venstre ved bussens endestation (9A) og fortsæt lige ud ca. 500 meter, indtil du ser hegnet for enden af den lange lave B&W bygning på højre hånd.
4. Drej lidt til højre og kør ud af porten, hvor der er et stort SMARTGUARD skilt, og tag derefter til venstre.
5. Hold til højre, hvor vejen deler sig, og du vil se vores bygninger og kranen, hvor man kan hoppe Bungy Jump.

 – ikke så svært vel 🙂

BIl

10 min fra Kongens Nytorv

Hvis man er i bil – skal man følge samme vej som når man skal til Operaen i bil (dvs. følg skiltene mod Operaen). Disse tager dig ud af Kløvermarksvej (Langs Kløvermarken) og Forlandet! I stedet for at dreje af til venstre mod Operaen ved Vandflyver hangaren fortsætter du lige ud mod Refshaleøen – til højre ved busholdepladsen – forbi Lynetten Havn og forsæt hele vejen rundt om den gamle B&W dok til du kommer til Lynettens rensningsanlæg – her drejer du til venstre og forsætter ned til Halvandet.

Du kan også holde øje med skiltene til Teaterøen som vil sende dig frem til 500 meter fra os – faktisk er det kun det sidste sving der skiller os – Halvandet ligger til venstre hvor vejen deler sig lige efter du er kommet forbi Biofos.

Se billeder

Vi tager også gerne imod gæsterne til den mindre sommerfest eller julefrokost til 50 personer, der ønsker atmosfærefyldte rammer – med rig mulighed for at lade kreativiteten få frit spil.

Mangler du overnatningsmulighed og tænker ferie i København – så se her.

Group 412

Campaya har gjort sommerhusudlejningen lettere end nogensinde før. Søg på tværs af bureauer og private i mere end 100.000 sommerhuse og ferieboliger.

Besøg sommerhusportalen og se også deres guide for nævneværdige oplevelser i København, hvor vi er med! Se mere her.

Følg med i de seneste nyheder