Havnefrontes dejligste oase


Strandklub, Exclusive private dining, Bar, Koncerter og Marina.

Københavns dejligste oase – placeret råt i et gammelt industriområde overfor Langelinie, ved indsejlingen til Københavns Havn. Ved første besøg ville man aldrig tro man var i København, men tankerne ville øjeblikkeligt falde på de sydlige breddegrader.

Sol, sand, byens bedste udsigt, kolde drinks, cool musik, atmosfære m.m.

De 200 m kajstrækning lige ned til vandet og de 6.000 m2 friareal danner rammerne for et ganske unikt fristed, hvor tid og stemning er helt sin egen – og med en ganske særlig udsigt over Dronningens København. Velkommen til Halvandet – en ganske særlig Strandklub!

I denne oase kan gæsterne nyde livet samt det gode vejr på det hyggelige strandområde lige ned til vandet i forskellige miljøer, hvor der er plads til alle og noget for enhver smag.

Hvor vidt man ønsker at fordybe sig i en god bog med en dejlig chai latte i en af de mange strandstole, eller man ønsker lidt festivitas med vennerne på Pyramiden eller i solsofaer, der alle lægger op til komfort, fest og højt humør, eller har behov for et break med kollegaer over en god middag ved et af de mange borde. Der er plads til alle på Halvandet!

Med et hav af forskellige områder samt plads til over 300 spisende gæster ved de forskellige bordkombinationer, er der altid plads til jer på Halvandet.

På de 6.000 m2 er der mulighed for en bred vifte af friluftsaktiviteter bl.a. beachvolley, fodbold, petanqe, samt et aktivitetscenter på land og vand.

Halvandet har ligeledes sit helt eget Kajområde, hvor man kan lægge til med egen båd!

I de to store lyse 600 m2 store fabrikshaller er der året igennem et hav af utallige Events & Arrangementer for firmaer, private og organisationer, der gør brug af de spændende lokaler, når arrangementet har behov for en særlig lokation med sin helt egen charme samt en kapacitet på 2.160 stående alternativt 1.000 spisende gæster.

Velkommen til Halvandet!

Mangler du overnatningsmulighed og tænker ferie i København – så se her.

Campaya har gjort sommerhusudlejningen lettere end nogensinde før. Søg på tværs af bureauer og private i mere end 100.000 sommerhuse og ferieboliger.

Besøg sommerhusportalen og se også deres guide for nævneværdige oplevelser i København, hvor vi er med! Se mere her.