Book bord

Generelt


Glemte sager?
Hvis du i forbindelse med et besøg på Halvandet eller ved et arrangement, har glemt noget – bedes du i højsæsonen (april-september) kigge her ud og henvende dig i strandbaren indenfor normal åbningstid, hvor personalet vil hjælpe dig og se om vi har fundet det “glemte!”! I vintersæsonen bedes du sende en mail til – med en kort beskrivelse samt de nødvendige kontakt detaljer!
Er det tilladt at bade ved Halvandet?

Badning tilladt i det afmærkede område fra 25. juni

 

Bord bestilling


Hvorfor kan man ikke bestille bord til 3 eller mindre?

Vi modtager kun bordbestillinger på 4 pax og opefter – mindre selskaber finder som regel altid en plads i et par lækre solstole eller et eller andet godt sted på vores store område. Og der er næsten altid plads til en til.

Hvornår lukker I for booking af borde, solsofaer, mini cabana’er eller plads til pyramiden?

Som altid skal man bestille i god tid – og når solen skinner og det er over 20 grader i rigtig god tid … Vores online bestilling lukker ved midnat dagen før for dag-bookinger – og for aften-bookinger klokken 15.00 på selve dagen!

Minimumsforbrug, hvad er det?

Når man booker en solsofa, mini cabana eller en plads på Pyramiden trækker vi 1.200 kr på dit kreditkort ved bestillingen – dog bliver disse 1.200 kr krediteret din konto i baren på selve dagen – dvs. at du har 1.200 kr at bruge for i baren på selve dagen.

Jeg har booket bord online, men skal nu ændre tidspunktet fra kl. 18.00 til 19.00 eller antallet af personer. Hvordan gøres det?

Send en mail til – med dine rettelser og vi sørger for at det manuelt bliver rettet i vores bookingsystem – samt får tilsendt en bekræftelse på dette.

Kan man forudbestille mad?

Nej, man kan ikke bestille mad fra menuen forud! Dog kan man ved over 12 personer online forudbestille en lækker grillbuffet i forbindelse med en bordreservation. Ved over 30 personer kan man ligeledes også bestille en lækker brunchbuffet (kun weekend og helligdage). Alt andet bestilles ved ankomst.

Kan jeg afbestille et bord/mini cabana? Og får jeg mine penge retur?

Når en booking er bestilt og bekræftet – kan den jvf. vores handelsbetingelser ikke afbestilles. Så bestil først når du er 100% sikker!

Hvad hvis det regner? Er bordene overdækket eller er der et alternativ indendørs?

Alle bordene er under åben himmel – såfremt det regner vil vi selvfølgelig gøre vores bedste for et tørt alternativt, men kan hverken love eller garantere noget, da det kommer an på hvilke lokaliteter, der er ledige på dagen.

Arrangementer


Hvordan får jeg tilbud på et arrangement?

Under 50 personer (i strandklubben) – henviser vi til vores sommermenu, muligheder for buffet samt bordbestilling online!

Over 50 personer (i et af vores lokaler) – anbefaler vi at du sender en kort mail med dato, antal personer samt stikord på hvad du kunne tænke dig (koncept, lokale, seating, mad, fribar, DJ, extras, etc.) – og vores Arrangementsafdelingen vil returnere med et tilbud indenfor 24 timer!

Kan man købe “fribar” i forbindelse med arrangementer?

Vi kan kun tilbyde et fribar-koncept til selskaber over 50 personer! Ved mindre selskaber henviser vi til vores bar-priser, som forefindes i vores menukort under “Mad & Drikke” – alternativt under “Events & Arrangementer“!

Vi har et arrangement på Halvandet og har booket DFDS til at sejle os. Kan de hente os fra Tuborg eller Hellerup Havn?

DFDS Canal Tours kan pga bådtypen kun sejle i selve Københavns Havn! Hvis man behov for bådtransport til/fra Halvandet til/fra lokaliteter uden for havnen, anbefaler vi www.danishcruiseline.dk, der har et antal af både med forskellige kapacitet!

Kan man selv medbringe drikkevare til et lejet lokale?

I off-season (oktober – marts) kan man mod betaling af prop-penge medbringe egne drikkevarer (vin, m.m.) – I høj-sæson (april – september) er dette ikke muligt, da vi samtidig har åbent på stranden!

Hvad er rygepolitikken på Halvandet?

Som alle andre restaurationer, er det ikke tilladt at ryge indendørs – men qua vores 4.000 kvm udendørs arealer, er der rig mulighed for “rygerne” kan få stillet trangen! 

Transport


Hvis jeg nu kommer fra Rungsted, i båd, hvordan kommer jeg så ind til jer?

Indstiller du din GPS på koordinaterne ; 12.60881* E 55.69517* N og følger anvisningerne … Hvis du er old-school – ligger vi lige til venstre når du kommer ind i Københavns Havn gennem Lynette-løbet!

Bag om Halvandet


Jeg har kigget lidt rundt på jeres hjemmeside, og kunne ikke finde noget om I søgte nye medarbejdere? Så nu spørger jeg her, er det noget I gør? Og i så fald hvor kan man sende sin ansøgning hen?

Vi søger altid kompetent personale – i menuen under “Kontakt” finder du vores “Job-sektion“, som har alle detaljer på de aktuelle behov!