Generelt


Glemte sager?
Hvis du i forbindelse med et besøg på Halvandet eller ved et arrangement, har glemt noget – bedes du i højsæsonen (april-september) kigge her ud og henvende dig i strandbaren indenfor normal åbningstid, hvor personalet vil hjælpe dig og se om vi har fundet det “glemte!”! I vintersæsonen bedes du sende en mail til – med en kort beskrivelse samt de nødvendige kontakt detaljer!
Er det tilladt at bade ved Halvandet?

Badning tilladt i det afmærkede område fra 25. juni

 

Bord bestilling


Hvorfor kan man ikke bestille bord til 10 eller mindre?

Halvandet er hovedsagelig en selskabsforretning og invitere dig til at sende os en mail på for at booke arrangement til +20 gæster. Når omstændighederne tillader det, holder vi åbent for walk ins – Følg os på Facebook/halvandet, hvor vi poster walk in dage og alle vores arrangementer. 

Kan man forudbestille mad?

Ved selskaber på +20 gæster, invitere vi til at sende os en mail på , for nærmere aftale.

Hvad hvis det regner? Er bordene overdækket eller er der et alternativ indendørs?

Er dit arrangement booket til at foregå under åbenhimmel, vil vi såfremt det regner selvfølgelig gøre vores bedste for et tørt alternativt, men kan hverken love eller garantere noget, da det kommer an på hvilke lokaliteter, der er ledige på dagen.

Arrangementer


Hvordan får jeg tilbud på et arrangement?

Mellen 20-50 personer (i strandklubben) – henviser vi til vores sommermenu, muligheder for buffet samt bordbestilling via !

Over 50 personer (i et af vores lokaler) – anbefaler vi at du sender en kort mail med dato, antal personer samt stikord på hvad du kunne tænke dig (koncept, lokale, seating, mad, fribar, DJ, extras, etc.) – og vores Arrangementsafdelingen vil returnere med et tilbud indenfor 24 timer!

Kan man købe “fribar” i forbindelse med arrangementer?

Vi kan kun tilbyde et fribar-koncept til selskaber over 50 personer! Ved mindre selskaber henviser vi til vores bar-priser, som forefindes i vores menukort under “Mad & Drikke” – alternativt under “Events & Arrangementer“!

Vi har et arrangement på Halvandet og har booket DFDS til at sejle os. Kan de hente os fra Tuborg eller Hellerup Havn?

DFDS Canal Tours kan pga bådtypen kun sejle i selve Københavns Havn! Hvis man behov for bådtransport til/fra Halvandet til/fra lokaliteter uden for havnen, anbefaler vi www.danishcruiseline.dk, der har et antal af både med forskellige kapacitet!

Kan man selv medbringe drikkevare til et lejet lokale?

I off-season (oktober – marts) kan man mod betaling af prop-penge medbringe egne drikkevarer (vin, m.m.) – I høj-sæson (april – september) er dette ikke muligt, da vi samtidig har åbent på stranden!

Hvad er rygepolitikken på Halvandet?

Som alle andre restaurationer, er det ikke tilladt at ryge indendørs – men qua vores 4.000 kvm udendørs arealer, er der rig mulighed for “rygerne” kan få stillet trangen! 

Transport


Hvis jeg nu kommer fra Rungsted, i båd, hvordan kommer jeg så ind til jer?

Indstiller du din GPS på koordinaterne ; 12.60881* E 55.69517* N og følger anvisningerne … Hvis du er old-school – ligger vi lige til venstre når du kommer ind i Københavns Havn gennem Lynette-løbet!

Bag om Halvandet


Jeg har kigget lidt rundt på jeres hjemmeside, og kunne ikke finde noget om I søgte nye medarbejdere? Så nu spørger jeg her, er det noget I gør? Og i så fald hvor kan man sende sin ansøgning hen?

Vi søger altid kompetent personale – i menuen under “Kontakt” finder du vores “Job-sektion“, som har alle detaljer på de aktuelle behov!