Selskabslokale København - Lej vores lokaler til fest

Halvandet er meget mere end blot et selskabslokale København. Der er mulighed for at afholde mange forskellige former for events i vores faciliteter, i det rå industriområde overfor Langelinie. Lej lokaler til fest, fødselsdag, bryllup, koncert eller andre begivenheder, enten i festlokaler eller ud til vandet i den dejligste oase.

Selskabslokale København

Festlokaler med Københavns bedste udsigt

Group 412

Halvandet huser hvert år omkring 150 arrangementer for eventbureauer, private, firmaer og andre. Vi kan huse op til 5.000 gæster udenfor og 2.160 gæster indenfor, og der er mulighed for at leje et enkelt selskabslokale i København eller hele Halvandet.

På vores 6.000 m2, der er placeret i havnefronten, ligger vores to store fabrikshaller, Kabelhallerne og Spolelageret. Det er i disse haller, at vi har huset utallige events, konferencer, fester, bryllupper, osv.

Et selskabslokale i København, hos Halvandet, rummer alle former for selskaber. Vi har moderne konferencelokaler med avanceret udstyr og teknologi til præsentationer og workshops, mindre og intime lokaler med plads til mindre grupper, store og rummelige festlokaler med plads til udstillinger og store fester og meget mere.

Der er mulighed for forplejning i form af frokostbuffeter, drikkevarer, eller hvad end dit event skal byde på. Det meste kan lade sig gøre, hvis du lejer lokaler til fest eller andre begivenheder, hos os.

Selskabslokale København

Halvandet tilbyder

Group 412

Hos Halvandet får du mere end blot et selskabslokale i København. Vi tilbyder også huskendte lydteknikere og mandskab, så du kan fokusere på andre dele af planlægningen. Der er derudover mulighed for foodtrucks, servering af selskabsmenu og fleksibel baropstilling.

Vi har lavet en række selskabsmenuer til inspiration, men du kan altid ønske noget specifikt, som vi selvfølgelig gerne vil tage højde for. I vores udvalg af selskabsmenuer er priserne med udgangspunkt i 40 kuverter, og ved mindre selskaber vil der komme et tillæg oveni.

Kontakt os

Group 412

Er du på udkig efter det perfekte selskabslokale i København til dit event, men er i tvivl, om vi er det rette sted, så tag kontakt til os, og hør nærmere om dine muligheder, hos Halvandet. Du kan ringe til os på telefon +45 70 27 02 96 eller kontakte os på mail mail@halvandet.dk eller mail@kabelhallerne.dk

Hvis du gerne vil vide mere om, hvilke events vi tidligere har huset, så kan du også tjekke vores Instagram ud, hvor vi poster billeder og videoer fra vores fantastiske locations. Du finder os på adressen Refshalevej 325, 1432 København K.

Følg med i de seneste nyheder